Skip to main content

“VI PLEJER AT BLIVE BEDRE, NÅR VI LAVER NOGET”

Vi skal huske at blive bedre!

Måske dette opslag kræver et lille “#tb”, da videoen efterhånden er nogle uger gammel. På denne dag, havde der natten forinden været frost, og vi var derfor ude at køre. Dog var det ikke kun mændene i maskinerne der var ude – det var jeg faktisk også selv!

Når jeg selv er ude, er det ikke fordi jeg har en mistanke til mine mænd. Det er mindst lige så meget, for selv at have ‘fingeren i jorden’ og se og opleve situationerne ude på ejendommene selv. Det er en lærerig proces, og jeg bliver klogere for hver gang jeg er med.

Sidste sæson ansatte jeg en håndfuld ‘kvalitetskontrollører’, der var ude og tage nogle billeder efter vores kørsler i løbet af sæsonen. Det skulle give et bedre indblik i driften, for efterfølgende at kunne effektivisere den.

Jeg elsker at være ude i marken selv. Til trods for, at det kan være hårdt og uoverskueligt i sekundet vækkeuret ringer, så kommer jeg hurtigt ovenpå igen. Det er lysten der driver mig, og elsker at have fingeren på pulsen.

Jeg kan fortælle, at jeg den dag havde været oppe siden 03:05, og derfor hang lidt med øjnene kl. 15:30. Det er derfor ikke hver dag, at jeg frivilligt går ud og ser vores kørsel – det er nok nærmere noget der ‘hænder i ny og næ’.

Hvad gør du, for at sikre en høj kvalitet af din service?