Skip to main content

CHRISTOFFER GADE: FØR SNEVAGTEN

Hvem var Christoffer før Snevagten?

Inden Christoffer blev en del af Snevagten, levede han et dejligt, men diffust liv. Hvordan han levede og hvordan han endte i Snevagten, kan du høre mere om i denne uge, hvor vi kommer et lille skridt tættere på Christoffer som privatperson. Marketing har nemlig fået lov til at interviewe ham, således I kan lære ham bedre at kende. Mange forskere mener nemlig, at tidligere år giver en god forståelse for, hvem man er i dag. Derfor synes vi også, at det var interessant at finde ud af, hvad der egentlig har været med til at forme branchens Snekonge.

I sine tidlige dage, formår Christoffer at skifte videregående uddannelse tre gange, inden for meget kort tid. Til sidst indser han dog, at det måske ikke er ham, hvorefter han dropper ud. Aldrig at gennemføre en gymnasial uddannelse slår dog ikke Christoffer ud, og han finder stor glæde i hans mange deltidsstillinger, som tiden ellers går med.

På arbejdspladserne hist og her lærte Christoffer en masse. Blandt andet omkring dét at arbejde, hvad flittighed betød og hvilke værdier han skulle vægte højest. Især to jobs havde stor værdi hos ham, og han havde aldrig været foruden dette den dag i dag.

For 12 år siden tiltrådte Christoffer Snevagten, mens han var i Forsvaret på Bornholm. Forløbet i Snevagten var dog ikke en dans på røde roser, og trods en opstart i snerydnings branchen med sin far, står Christoffer den dag i dag alene med virksomhedens drift og vækst.

Hør mere i dagens video, eller se fortsættelsen om to dage, hvor Christoffer åbner op omkring 12 år i Snevagten!