Skip to main content

SNEVAGTEN FLYTTER LOKALER, IGEN!

Hvilke lokaler, rykker Snevagten nu til?

Når Corona-situationen tillader det, inviterer Snevagten derfor til den helt store housewarming og drinks i lange baner!

Eller… Måske ikke – vi udvider faktisk bare vores allerede eksisterende lokaler. Men det er vel egentlig også et fejringsgrundlag? Måske vi dog bare holder det internt, i denne omgang.

Grunden til, at vi udvider, er faktisk fordi vi bliver flere og flere på kontoret. I har måske lagt mærke til, at jeg har søgt flere handelsøkonom praktikanter og en sælger? Det betyder derfor også, at vi ikke kan være på kontoret længere, alle sammen på samme tid.

Det er faktisk noget der allerede på nuværende tidspunkt er et problem. Heldigvis har flere af medarbejderne en bærbar computer, som giver dem mulighed for at rykke ind i eksempelvis mødelokalet eller lign. 

Det er dog ikke optimalt, at vi i ‘værste tilfælde’, må bede folk om at rykke sig væk fra deres afdeling, eller deres kolleger. DERFOR udvider vi nu lokalerne, og du kan derfor høre mere om, hvilke planer jeg har for udvidelsen i dagens video!

Hvad synes du, om mine idéer?