Skip to main content

TOP 1000 VIRKSOMHEDER | Afsnit 201 |

Snevagtens strategi

Status på Snevagtens salgsstrategi 2019 lyder som følgende: 98 møder er booket. Det betyder på nuværende tidspunkt, at hele maj og juni er lukket for mit vedkommende. Jeg afholder i gennemsnit cirka 3 møder om dagen, hvilket gør det umuligt for mig at lave noget andet. Jeg har aftalt med telemarketing, at vi holder en pause, når vi når 120 møder. Efterfølgende vil vi afholde et statusmøde. Formålet med Snevagtens salgsstrategi er, at få fat i top 1000 virksomheder. Det omhandler derfor storkunder, som jeg tidligere har snakket meget om. Storkunder har jeg tidligere haft enkelte af. Dog ser jeg stort potentiale i disse kunder, hvorfor jeg gerne vil bruge endnu mere tid på dem. Det har blandt andet resulteret i møde med Arbejdernes Landsbank, og et status/forklarings/forventningsafstemnings-møde med Aamann & Wulff. Jeg vil holde jer opdateret angående Snevagtens salgsstrategi i løbet af de næste måneder. Glæd jer.