SYNES DU OGSÅ, AT SIDSTE UGE VAR HÅRD?

SIDSTE UGE VAR GOD!

I så fald, så kan denne video måske forklare hvorfor. Du kender måske selv til følelsen – enten på den ene eller den anden side? Hvis du endnu ikke ved hvad jeg snakker om, så kan du med fordel se dagens video helt færdig!

Sidste uge bød på frost, snedækkede arealer, kolde fingre og for mit vedkommende; søvnløse nætter. Men hold da op en fornøjelse. Det var benhårdt, og sneen dalede i mange timer. Det gjorde selvfølgelig ikke arbejdet nemmere for alle vores mænd, men vi nød hvert et sekund. 

Forhåbentlig følte alle vores kunder, at de kunne læne sig tryg tilbage, da prognoserne om snevejr blev offentliggjort. Dette gjaldt dog ikke hele Danmarks befolkning. Der var nemlig fortsat mange virksomheder, som selv måtte ud og skrabe sne.

Sådan var det desværre for mange. Snevagten ville meget gerne kunne varetage alle “last minute” henvendelser, men at blive en del af driften 12 timer inden et større snevejr, er desværre tæt på umuligt. På dette tidspunkt er driften nemlig ordnet og koordineret, og eksisterende kunder bliver i disse scenarier første prioritet.

Desværre oplever jeg mange, som først overvejer Snevagten, når prognoserne gør det nødvendigt. Jeg har tidligere nævnt det, men jeg gør det gerne igen; du skal være ude i god tid. Når først prognoserne lander, og der bliver varslet om snevejr, så går alle kræfter på driften. Der skal være styr på ruterne, kortmaterialet og meget mere. Der er desværre ikke tid til, at få inkorporeret nye matrikler, før næste snevejr melder sin ankomst. Det er selvfølgelig super ærgerligt, når først prognoserne siger snevejr og frost 10 dage i træk. 

Hvis du endnu ikke har fået styr på din glatførebekæmpelse, så kan du gøre det ved at udfylde vores prisberegner på følgende link: snerydnings-tilbud.dk

Husk, at det først er for sent når vejret lover frost, sne og slud 🙂

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste