SNYDT AF VEJRET

BLEV DU OGSÅ SNYDT?

Man skal ikke tage fejl af, at selvom der er høj sol, og solbrillerne er kommet på, er der stadig rigtig glat derude. Derfor er det så vigtigt, at jeg selv holder et skarpt øje på, hvad vejrudsigten siger, da temperaturen på jorden er en anden end i luften. Velkommen til Christoffer Gades vejrudsigt.

Indtil videre har januar en gennemsnitstemperatur på 3,2 grader, hvorimod december havde 5,9 graders gennemsnitstemperatur i jorden. Tallet viser dog ikke særlig meget, da der fortsat dannes islag på jorden.

Årets første isdøgn var allerede d. 3 november 2021, og sæsonen er kun lige begyndt. Når jeg læser en vejrudsigt, er det med forventningen om, at jeg skal være klar med glatførebekæmpelse. Når jeg laver udkald til mine folk, er det derfor med garanti, at det er nødvendigt, for når du står op om morgenen og skal på arbejde, skal du trygt kunne komme afsted. 

Jeg håber, at du fik lidt mere indsigt i, hvordan vejret egentlig kan snyde. Selvom du har støvet solbrillen op, så er det stadig på med den tykke jakke, vanter og hue. Mange bliver snydt i disse dage.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste