Skip to main content

STRUKTUREN ER SOM FØLGER:

Hvilken struktur fungerer for dig?

Når man er selvstændig og har med andre mennesker at gøre, kan det være svært at vide hvilken struktur der fungerer i ens firma. Hvad nogle oplever som en succes, er for andre en kæmpe fiasko. I Snevagten har vi fundet den struktur, som fungerer bedst for os – men det er ikke nødvendigvis det der fungerer for jer?

I Snevagten har jeg fundet ud af, at en flad struktur er det bedste. Jeg sidder som den øverste ledelse og samtlige medarbejdere rapporterer direkte til mig. Det fungerer rigtig godt for os, da jeg føler det giver mere ansvar til den enkelte og beslutningerne hurtigere bliver truffet. 

Snevagten er naturligvis ikke et stort firma, hvor flere ledelseslag er nødvendigt. Dermed ikke sagt, at vores nuværende flade struktur holder på længere sigt. Hvis eller når Snevagten udvider, så kan andre strukturer muligvis blive mere attraktive.

Scenariet hvor dette bliver en overvejelse, er meget muligt. Derfor er jeg også meget interesseret i at vide, hvilke tanker du har gået med? Hvad har fungeret godt for dig som chef, og hvad har fungeret godt for dig som medarbejder?

Når man ikke har arbejdet med andre strukturer førhen, kan det være svært at vide sig sikker på, hvad der fungerer. Det kan man selvfølgelig ikke uanset, men jeg vil meget gerne have så mange inputs som overhovedet muligt! Jeg glæder mig til at læse dem alle sammen.