At spare penge på sin bygningsdrift | Afsnit 64 |

Hvordan kan kan spare penge?

Jeg har i mine mange år i branchen oplevet, at kunder tror det vigtigste er den billigste aftale. Dette er ikke tilfældet, og nu skal jeg fortælle hvorfor. Først og fremmest, kan man være sikker på, at alle involverede parter ikke bliver behandlet godt. Jeg har eksempelvis leverandør-politikker, og for mig er det vigtigt at mine mænd arbejder under ordentlige vilkår. Hvis jeg giver et for billigt tilbud, er dette ikke muligt for dem. Mange kunder tror, at den billigste pris kommer af, at gå i udbud. På den måde vil alle leverandører give den laveste pris, således de vinder kontrakten. Dette koncept er så misforstået, som noget overhovedet kan være. Her skal man f.eks. være opmærksom på “ekstra-regninger”, der pludselig bliver meget dyre. Derudover er det højst sandsynligt, at samarbejdet stopper forholdsvist hurtigt, da forretningen ikke giver mening for udbyder. Presser man altid sine leverandører, så vil han eller hun nok ikke gøre meget godt for en. Det er trods alt i alles interesse, at samarbejdet fortsætter. Se dagens video, for at se hvordan jeg forsøger at hjælpe kunder der ønsker en billigere kontrakt.