ALLE MAILS SKAL BESVARES

MAILS ER MIN PRIORITET, NÅR DER ER RO

Efter en masse dage med heftig sne, sker det, som jeg altid forventer – en masse henvendelser, hvor folk ønsker snerydning! Der er dog en masse andre opgaver, som er mindst lige så vigtige; her i blandt driften og de eksisterende kunder

Det er jo altid dejligt, at folk vælger os, til at være deres leverandør. Jeg er altid glad for at kunne hjælpe med glatførebekæmpelse, hvilket også er derfor jeg har sat Henning Emil til at tage sig af alle henvendelser med hensyn til salg, når jeg ikke selv kan i disse dage. Han er super dygtig, og har et kæmpe overblik over hvordan kunden kan tilpasses i en rute, samt hvornår det nye samarbejde skal starte. 

I disse tider er jeg som en blæksprutte, hvor jeg varetager opgaver som de kommer ind. Yderligere veksler jeg mellem salg-, drift- og regnskabsafdelingen, for at kunne maksimere min tid på bedste vis. Det er sådan vi har fundet ud af, at det fungere bedst for os. Derfor gør jeg mig selv ledig til medarbejderne, og sidder sammen med dem, hvor vi varetager samme opgaver.  

Det kan være mega hårdt, og super uoverskueligt at komme igennem alle henvendelser – men det er ting der skal klares, for der skal være ryddet ud i vores mails, inden næste kørsel starter.