Skip to main content

SNEVAGTEN VERSION 2.03.9

SNEVAGTEN I EN NY VERSION

Ja ja ja, jeg ved godt hvad du tænker: “Hold da op, endnu en ny ting i Snevagten. Stopper det aldrig”? Svaret er nej, og her er endnu en ny ting, som Snevagten forsøger at få implementeret!

Jeg har tidligere snakket om, at Snevagten har forsøgt at teste forskellige former for tilbudskontrakter. Selvom vi allerede én gang har kørt en testrunde på en ny form for kontrakt, så stopper testene ikke. 

Ineffektivitet og dét at sidde fast i samme strukturer og arbejdsgange er nok noget af det, som de fleste virksomheder knækker på. Groft sagt: Hvis man stiller sig tilfreds med sin virksomhed, så falder man bagud. Hvis du spørger mig, så handler det om at være på forkant og arbejde konstant med din virksomhed – den kan altid blive bedre.

Af samme grund forsøger vi nu at teste kundernes reaktion og konverteringsrate på mere skræddersyede pakker. Dette skal selvfølgelig forsøge at ramme en målgruppe, der tidligere ikke har kunne se sig selv i et samarbejde med Snevagten. Førhen har der nemlig kun været to former for “pakker”; pris pr. gang ydelse og fast pris abonnementsordning. 

De nye tiltag kommer i kølvandet af, at vores kunder har efterspurgt forskellige ydelse og services, og dette forsøger vi selvfølgelig at imødekomme.