Skip to main content

SNEVAGTEN PERSONLIGGØRE SIN KONTAKTSIDE!

Hvad har du gjort med din kontaktside?

Snevagten er lige nu i gang med at optimere sine sider, og turen er nu kommet til kontaktsiden! Siden er på ingen måde færdig. Starten på noget godt er dog så småt begyndt at være formet.

En af tingene, som vi har forsøgt at optimere imod, er præsentationen af medarbejderne og afdelingerne.

I stedet for, at der står et standardiseret og upersonligt nummer på en side, så har vi nemlig forsøgt at gøre det mere specificeret. Skal du derfor have fat i bogholderiet, kan du derfor få direkte kontakt dertil. Skal du derimod have dialog med en sælger, så kan du også få disse informationer oplyst. Men måske dette ikke lyder som noget umiddelbart revolutionerende?

Det er egentlig heller ikke det, som vi er mest stolte af at have udrettet.

Ved du nemlig ikke hvem du egentlig skal have fat i, så kan du som noget nyt nu se en video med de ansvarlige for de respektive afdelinger. Videoerne er ikke længere end 20 sekunder lange, men giver en kort og præcis introduktion til hvad man kan få hjælp til hos de forskellige medarbejdere.

Måske det ikke lyder som så meget, men vi tror på, at det kan have en effekt i sidste ende. Introduktionerne skal nemlig bidrage til at rette henvendelserne til de korrekte medarbejdere og effektivisere svartiden. Kunderne skal ligeledes have en klar idé om, hvem de egentlig får fat i og dette kan nedbryde nogle potentielle barrierer.

Du kan se vores kontaktside på følgende link: https://snevagten.dk/kontakt-os/. Der er dog stadig en masse optimeringsmuligheder, og vi glæder os derfor til at vise det færdige resultat, når vi engang er færdige!