Skip to main content

OVERVEJER DU AT BLIVE SELVSTÆNDIG?

Derfor blev jeg selvstændig!

I sidste uge allierede jeg mig med Emil Dreyer fra Sunde Media, for at have en lille snak om dét at være selvstændig. Jeg har været det i lang tid – Emil er først lige blevet det, men spørgsmålet er vel, hvad der egentlig har drevet os til at tage chancen og risikoen der medfølger?

Af samme grund inviterede jeg Emil ind på kontoret, for at høre nærmere om hans tanker. Her fik vi os en meget lærerig snak omkring fordele og ulemper. Hvordan man får tingene til at fungere derhjemme, hvilke overvejelser man skal gøre sig og hvordan vi generelt har tænkt omkring dét at blive og være selvstændige.

Selvom jeg måske selv har lidt flere års erfaring som selvstændig, så lærte jeg også rigtig meget af Emil og hans tilgang til hans arbejdsliv. Emil har eksempelvis været igennem en sygeperiode med en slem hjernerystelse, som satte livet i perspektiv for ham. Det har naturligvis resulteret i en anden tilgang, end jeg selv har haft og det er altid interessant at høre, hvordan andre tænker omkring en specifik situation.

Min forhåbning er, at min samtale med Emil kan inspirere andre til at blive selvstændige. Eller måske overveje sin nuværende situation som selvstændig eller blot få et indblik i, hvordan det er at være selvstændig.

Jeg håber, at i har lyst til at kigge med!