Skip to main content

SNEVAGTEN ER KLAR TIL AT VÆKSTE!

Vi er klar!

Den forrige sæson har været fuldstændig sindssyg. Der har været gode og dårlige dage. Der har været maskinnedbrud, frost og vedvarende snevejr. Nu er det tid til at stå til ansvar, for den forgangne sæson.

Snevagten har omsat for det største beløb nogensinde, men betyder det nødvendigvis, at jeg synes det er gået godt? Svaret er nej. Vi har en masse ting, som vi skal gøre bedre til næste sæson!

Vi skal have en plan A, B, C og D, vi skal være klar med det rette mandskab, når driften skal køre og vi skal være klar til at kunne eksekvere på alt! Sidste år oplevede jeg desværre faldgrupper i driften på tidspunkter, hvor der absolut ikke var plads til det. Det resulterede i sure og utilfredse kunder, og det vil jeg gerne undgå mest muligt næste år.

Jeg siger ikke, at bestyrelsesmødet udelukkende handlede om, at gøre Snevagten fejlfri. Det ved jeg godt ikke kan lade sig gøre. Der vil altid være nogle kunder som mener vi ikke gør det godt nok, eller som de ønsker. Men målet er, at gøre forretningen så effektiv og kundeorienteret som overhovedet mulig.

Derudover skulle vi også vende andre store projekter, som f.eks. salg og marketing, hvor vi i høj grad ønsker at samle afdelingerne mere. Se dagens video, for at høre mere om dette tiltag!