Skip to main content

SNEVAGTEN BLIVER GRØNNE

DEN GRØNNE BØLGE

I et forsøg på at gøre Snevagten grønnere, har vi overvejet at støtte Den Danske Naturfond. Det eneste kunderne skal gøre, er at underskrive en dyr kontrakt, for så donerer vi flere penge til organisationen. Win-win for alle 😉
 
I takt med den grønne bølge og i takt med, at virksomheder forventes at tage et større samfundsmæssigt ansvar, er Snevagten begyndt at tænke i bæredygtige baner.
Den Danske Naturfond dækker over 3 fonde, som frikøber skov. Det vil sige, at de køber skov fra private, for at gøre det til fri natur. Det synes jeg er interessant, eftersom jeg selv befinder mig meget i naturen i forbindelse med jagt.
Idéen med projektet er, at vi vil skrive i vores kontrakter, at pr. 10.000,- kontrakten er på, vil vi donere 250,- til fonden. For 250,- kan vi frikøbe 1,5 hektar skov, hvilket kunden vil få mulighed for at fordoble, ved samtidig selv at give 250,- til projektet.
Hvis kunden gør dette, vil virksomheden få tilsendt et skovbevis man kan hænge op. På den måde er endnu en virksomhed med til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund.
 
Har du gjort dig overvejelser omkring bæredygtige valg?