Sneuniverset takker af for denne gang | Afsnit 181 |

Sneuniverset lukker

Efter en længere periode, hvor Sneuniverset ikke har præsteret som ønsket, har jeg valgt at stoppe platformen på ubestemt tid. Beslutningen bunder i flere parametre. For det første, så tager for meget af min tid. Jeg fokusere for meget på video, og derfor får jeg ikke lavet de mere vigtige opgaver. Dernæst synes medarbejdernee ikke, at det er fedt at blive filmet. Hvis jeg ikke kan filme mine medabejdere, mister jeg et vigtigt element i mine videoer. Afslutningsvis er den respons jeg får fra seerne ikke positivt stemt. Fremadrettet vil jeg derfor bruge mere tid på forretningen og fokusere på noget, som folk synes er spændende og sjovt at følge. Tak til alle der har fulgt med indtil nu. Det sætter jeg stor pris på. Indtil vi ses igen, må i alle have det godt.