Skip to main content

SNERYDNINGS-TILBUD.DK: ONLINE SALG | Afsnit 247 |

Snerydnings-tilbud.dk

Min selvudviklede platform, Snerydnings-tilbud.dk, er DIN måde at købe snerydning online. Tegn kortet, få prisen, underskriv og du er en del af driften. Så let kan det simpelthen gøres, at få styr på sin snerydningen, inden sæsonen går i gang. Sidste år brugte 3 kunder platformen, hvilket udmøntede sig i 3 underskrevne kontrakter. Platformen er ikke til, for at skabe mer-salg på den måde. Jeg regner i hvert fald ikke med, at flere kunder vil benytte platformen på samme måde denne sæson. Men det giver en god indikator af, hvilket prisleje man befinder sig i. Mange vil synes, at det er grænseoverskridende at underskrive noget, uden at have haft en dialog med en fra virksomheden. Dette er jeg klar over. Dog er platformen ligeså med til at gøre salg lettere for mig. Det giver nemlig mig mindre administrativt arbejde. Når dette dog har været tilfældet tidligere, så har vi efterfølgende snakket sammen pr. telefon. Blot for at sikre, at alt er på plads og at der ikke opstår tvivl. Når jeg laver større kontrakter, er det selvfølgelig andre priser, end hvad prisberegneren kommer med. Mest fordi større kunder har flere ejendomme.

Kontrakter via snerydnings-tilbud.dk

Selvom min prissætning er anderledes når jeg arbejder med storkunder, benytter jeg stadig Snerydnings-tilbud.dk. Kontrakten skal sidde i skabet første gang, hvilket platformen hjælper mig med at opnå. På hjemmesiden indtaster man sine informationer, tegner det kort man ønsker skal være gældende i driften (i forhold til p-plads, sti mv.), klikker videre og underskriver. Når jeg laver kontrakter bruger jeg kortet og de opmålte meter og m2. Størrelsen og kompleksiteten er nemlig med til at ændre prissætningen. Når jeg har tegnet det korrekte kort og fået opmålingerne indsætter jeg det i kontrakten og beregner priserne ud fra dette. Du kan eventuelt selv prøve platformen af, ved at følge linket: https://snerydnings-tilbud.dk