Skal du ud og køre traktor? | Afsnit 160 |

Traktorkørsel som event

Jeg har i længere tid gået med en idé. En idé til en event. Endelig kan jeg løfte sløret for, hvad jeg egentlig har gået og tænkt på. Jeg har haft i tankerne, at en bred trup skulle inviteres til at prøvekøre en traktor. Umiddebart vil truppen bestå af mit netværk. Idéen bag er, at de ville kunne invitere deres familie med til en hyggelig dag. For blot få måneder siden lavede jeg en tilsvarende event, hvor jeg inviterede til jule-hygge. Dette var en kæmpe succes. Her mødtes alle på kryds og tværs og fik en god snak. Jeg forsøger egentlig at genskabe den energi, som der var til denne event. Jeg fik rigtig positiv feedback på den tidligere event, hvorfor jeg også prøver at lave en tilsvarende. Jeg ønsker altid at gøre noget for dem i mit netvæk, men det er ikke altid der er kreativitet til det. Derfor har jeg også lagt op til, at man inde på LinkedIn eller Facebook kan deltage i dialogen med mig om, hvilke andre eventafviklinger man kunne afholde. Hvis du ligger inde med en idé, må du meget gerne kommentere derinde, og så kan det være, at din idé giver mig en anden idé. Jeg håber at høre fra dig.