Sort er det nye hvid | Afsnit 159 |

Kunden ønsker sin sti sort

Jeg lever for hvide veje og stier. Det giver mig et sug i maven, når en vejrbesked tjekker ind, og der står, at det kommer til at sne. For så ved jeg, at det er nu, at firmaet skal tjene sine penge. Omvendt er arbejdet jeg laver også en smule ambivalent. Det skal forståes på den måde, at mine kunder rent faktisk ønsker sorte veje og stier. Derfor opstår der en lille interessekonflikt, når vi egentlig ønsker hver vores ting. Dog er mit job, at lave disse hvide veje og stier om til sorte. Det er trods alt det, som firmaet lever af.

Københavns Universitet

I dagens afsnit ser i mig på Københavns Universitet (KU). KU er en stor kontrakt, som jeg vandt i år. Derfor er det enormt vigtigt, at pladsen bliver kørt ordenligt. Jeg har fået ros på pladsen, men desværre også nogen “klask”. Jeg havde til tider ikke gjorde deres stier og veje sorte nok. Jeg bruger derfor dagen på, at tjekke op på, at pladsen bliver kørt som aftalt. Grunden til, at jeg beslutter mig for at tage ud og køre “kvalitetstjek”, som jeg tidligere har nævnt, bunder egentlig i én simpel ting. Det er en kunde jeg gerne vil beholde. Derfor er standarden også nødsaget til at være høj. Jeg besluttede derfor, som løsning, at fordoble antallet af mænd som kørte pladsen. Dog er der en masse logistiske problematikker, som skal løses næste gang der falder en større mængde sne. Problemet ligger i, at vi bruger for lang tid på at køre derinde – det hele er for ustruktureret. Derfor valgte jeg også, at sætte mig ned og gøre processen mere overskuelig. Dette kan i dog følge nærmere i et af mine næste afsnit, hvor i kommer tættere på mine tanker omkring dette.