Skip to main content

SARA HAR HELE PALETTEN

Hvo intet vover, intet vinder

For et års tid siden, introducerede Snevagten Sara på diverse platforme. Sara blev ansat som Christoffers personlige assistent, da han i en længere periode havde haft svært ved at holde overblik. Sara kan dog mere, end hvad hendes jobtitel umiddelbart indikerer.

Hendes primære opgave ligger i, at få styr på Christoffers liv. Det havde han rigtig svært ved førhen, og alt var et stort rod. Kalenderen blev ofte dobbeltbooket, han glemte aftaler, fik ikke eksekveret på tingene og så videre. Det lavede hun dog hurtigt om på, og siden er det en meget mere tjekket chef vi har fået på kontoret 😉

Men Sara ville forleden udfordres noget mere. Derfor spurgte hun, om hun ikke måtte have ansvaret for en kunde og dermed også stå for et kundemøde. Christoffer har altid gået ind for, at Snevagtens team skal have lov til at prøve forskellige ting – så selvfølgelig skulle Sara prøve et salgsmøde!

Du kan høre lidt om, hvordan Christoffer fik gjort hende klar til dagens salgsmøde. Måske ikke den bedste pep-talk vi nogensinde har hørt – hvad synes du?