Skip to main content

CHRISTOFFERS BESÆTTELSER: VÆKST

Det er vigtigt, at Snevagten er i vækst

“Vækst” er måske et bredt ord, der omfavner mange ting. Det er måske også forkert at sige, at det er en ny besættelse. Særligt som selvstændig, hvor man selvfølgelig hele tiden ønsker at vækste sin forretning.

Hvad jeg har gjort nu, er, at jeg har bestilt en bog hjem. Bogen hedder “Kickass Companies – en manual for virksomheder, der vil skabe vækst”. Målet er, at den skal kunne inspirere mig til yderligere udvikling af Snevagten.

På nuværende tidspunkt er jeg i fuld gang med en masse idéer i forbindelse med Snevagtens ekspansion. Jeg udformer salgsstrategier, ekspanderer antallet af medarbejdere og meget mere. Idéerne vil ingen ende tage. Men hvad nu hvis nogle andre havde den helt perfekte opskrift, som passede til Snevagten?

Jeg vil i hvert fald ikke misse chancen for at lære noget nyt, og jeg glæder mig derfor til at komme i gang. 

Måske det ikke bliver LIGE nu, men der kommer forhåbentlig nogle uger i sommerferien, hvor jeg kan få lidt mig-tid. Jeg forestiller mig til dels et scenarie hvor børnene sover til lur, konen nyder sol-strålerne, mens jeg ligger på en liggestol med et glas vin. Her tænker jeg, at bogen vil passe helt perfekt ind.

Hvad er din besættelse?