Salgsmøde, sygdom og nytårstale :-) | Afsnit 54 |

Salgsmøde, når det er mindst forventet

I dagens afsnit af Sneuniverset, befinder vi os i dagene mellem jul og nytår. Selvom det for de fleste betyder familie-tid, så er jeg nu på vej til salgsmøde. Kunden som jeg skal ud og besøge, har forsøgt at få fat i flere glatførebekæmpelsesfirmaer, men grundet ferie har ingen vendt tilbage. Det ser jeg selvfølgelig som en kæmpe fordel, og derfor griber jeg gerne chancen for at komme til salgsmøde. Inden jeg går ind til mødet, har jeg fået af vide, at deres nuværende løsning er meget dyr for dem. Ifølge kunden kører deres nuværende leverandør for ofte, og det vil jeg selvfølgelig have i baghovedet når jeg sender tilbuddet afsted. I Snevagten forsøger vi nemlig altid er tilrettelægge tilbuddet til kunden, således det passer til behovet.

Nytårstale

Da vi som sagt befinder os omkring nytårs aften, skal jeg i traditionens tro afholde nytårstale. Snevagten ser tilbage på nogle fantastiske måneder, og vi har rigtig mange highlights vi kan fremhæve. Tilbage i februar blev Snevagtens bestyrelse skabt, og vi har nu fået lagt en meget klar strategi for det kommende år. Det glæder jeg mig rigtig meget til. På salgsfronten er jeg også kommet langt over målet. Inden salgsarbejdet startede ville jeg gerne have afholdt 400 møder inden sæsonen sluttede, og på nuværende tidspunkt (29. december, 2017) har jeg alligevel afholdte 550 møder rundt omkring i Danmark. Det har resulteret i 160 nye kunder, hvilket jeg er meget stolt over. Internt er der selvfølgelig også sket noget. Vi har fået flere ansatte og Nathalie er gået på barsel. Det lover også rigtig godt. I forhold til Sneuniverset har vi også opnået nogle fine resultater. Vi er nået omkring de 70 afsnit og over 800 likes på Facebook. I fremtiden krydser vi fingre for snevejr, således vi fortsat kan servicerer vores kunder. Vi synes selv vi har et godt fundament til fremtiden, og jeg glæder mig til at se hvor det fører hen.