Skip to main content

Praktikanterne kommer før officielle start

Før tid er den bedste tid

Mit kontor er lavet om til hule, så jeg vandre lidt rundt mellem alle de nye ansigter. Faktisk er jeg mere ude på gulvet end jeg før har været, da vi kører fuld oplæring af praktikanter. Inden deres praktikperiode officielt starter, har jeg tilbudt dem at starte inden på deltid. 

Til august kommer de til at være her fuldtid, og ved at komme praktikperioden i forkøbet, kommer de igennem alle procedurer inden. Her oplever de både det søde og det sure; at blive ghostet, kold kanvas, sende tilbud, udforme kontrakter og opbygge relationer til en godt samarbejde. 

Der er frit slag på hylderne, hvad angår de timer de vil ligge, jeg har også respekt for at de stadig går i skole. Forhåbentlig kan det også skabe noget ro inden den officielle start til august. Jeg ser det også som et rum for, at de virkelig kan udvikle sig under deres praktikperiode. Da de allerede har overstået hele onboardingforløbet. Jeg kan ikke andet end at være ydmyg og lykkelig for at de vil har mod og lyst til at være hos os inden august.