PASSIV INDKOMST EKSISTERER IKKE | Afsnit 236 |

PASSIV INDKOMST

Det florerer mange steder på de sociale medier, at man kan opnå en eller anden form for ‘passiv indkomst’, hvor du skal generere en lille smule arbejde og efterfølgende vil generere penge resten af livet. Jeg er sjælendt ude og lave “statements”. Men i denne sammenhæng, er jeg nødsaget til det: Passiv indkomst eksisterer ikke!Jeg er fuldstændig overbevist om, at disse luftkasteller ikke findes. Over årene er der mange modeller og teorier der er testet af, og jeg har endnu ikke set noget lykkedes. Jeg tror, at der er mange der bliver tryllebundet af illusionen om, at man kan tjene penge uden at gøre noget. Det kan jeg også sagtens forstå. Jeg er med på, at hvis man står i en specifik situation, hvor man mangler penge, falder for disse udsagn. Men efter mange års erfaring, er jeg dog nødsaget til at sige det som det er. Alle indtjeninger kræver et stykke arbejde. Det kan ikke rigtig være anderledes.Mener du, at det godt kan lade sig gøre, så må du meget gerne dele det med mig og alle der følger med. Det ville være dejligt, hvis det kunne medføre et konkret eksempel. Så kan vi lige vende det og dele erfaringer med hinanden. Det kan blandt andet foregå på LinkedIn, hvor mange følger med til dagligt. Facebook eller privatbesked, er også en mulighed.Tidligere har jeg skrevet et blogindlæg, det kan du læse her: XXX