UTÅLMODIGHED RESULTERER OFTE I SUCCES | Afsnit 237 |

SUCCES

I dagens afsnit snakker jeg om, hvor vigtigt det er, at have tålmodighed og blive ved. Jeg har nemlig lagt mærke til en ting; mange har rigtig svært ved at holde ved, når opgaverne tager lang tid eller er svære. Det er derfor rigtig vigtigt, at man kan være tålmodig. Hvis ikke man har tålmodighed, og hurtigt giver op, så opnår man aldrig succes. Det er nemlig et succeskriterie, at kunne blive ved. Et godt eksempel fra min egen arbejdstid, er Sneuniverset. I starten var der ingen der så meget. Jeg fik ikke omsat noget salg eller lukket nye kunder. Men jeg blev ved. Det er også kun derfor, at Sneuniverset er hvad det er i dag. Selvfølgelig kan man altid prøve noget andet, revurdere, optimere mv., men at blive ved er nøglen! Samtidig skal der også være plads til at give op. Det har jeg også selv gjort, f.eks. i forbindelse med grønt. Det gør jeg ikke længere, fordi jeg efterhånden har fundet ud af, at det ikke virker. Men det havde jeg før i tiden tålmodighed med. Men efter at have prøvet, så måtte jeg indse, at det ikke kunne fortsætte.