Skip to main content

OVERVEJER DU STUDENTERMEDARBEJDERE?

STUDENTERMEDARBEJDERE KAN EN MASSE

I Snevagten gør vi brug af studentermedarbejdere. Vi har faktisk hele 5, som vi alle er meget glade for. Men hvad er fordelene og ulemperne egentlig, og hvad skal man være ekstra opmærksom på, når man ansætter en studentermedarbejder?

Som chef skal man være opmærksom på, at en studentermedarbejder ikke er en fuldtidsansat. Man kan derfor ikke forvente at kunne få fat på vedkommende alle dage fra 08.00-16.00. Vedkommende er højst sandsynligt i skole eller har andre jobs. De er derfor ikke tilgængelig 24 timer i døgnet. 

Det kan være utrolig svært at acceptere som chef. Særligt hvis man ofte står i situationer hvor man “bare liiige” skal have ordnet noget, eller få afklaring på nogle ting. Sådan fungerer det desværre ikke.

På den anden side er studentermedarbejdere som oftest rigtig gode til at planlægge deres arbejdstid. Specielt fordi de netop på forhånd ved hvornår skolen er i gang. Studentermedarbejdere er også ofte villige og åbne for at lære nye ting, hvilket både gør dem lærenemme og hurtige at implementere i forretningen. 

Jeg kan godt se, at det virker som om at jeg snakker om et stykke redskab der har fordele og ulemper – det er selvfølgelig ikke pointen. Min pointe er blot, at selvom det kan være svært at navigere rundt i tidspunkter og tilgængelighed, så synes jeg selv (baseret på egen erfaring), at fordelene opvejer ulemperne.