Skip to main content

DE ER KLAR – ER JEG?

BESTYRELSEN ER KLAR

Da jeg skulle se bestyrelsesvideoen i går, blev jeg meget glad og begejstret. Det er måske til at se på dagens video, men forklaringen kommer her!

Når man etablerer en bestyrelse, er det svært at vide hvordan samarbejdet bliver på forhånd. Man kan have nok så mange samtaler, forventningsafstemninger og møder, men i sidste ende finder man først ud af hvordan det faktisk kommer til at fungere, når først samarbejdet skal i gang. 

Alligevel synes jeg, at vores samarbejde har et særlig godt fundament – især med videoen fra i går taget i betragtning. 

Jeg bliver selvfølgelig glad, når jeg hører de enkeltes motivation og begejstring omkring Snevagten. De vil virkelig kæmpe for, at Snevagten bliver succesfuld og vokser med årene. Sådan en motivation er uvurderlig. 

Jeg er godt klar over, at bestyrelsesmedlemmer selv påtager sig en risiko ved at tiltræde en bestyrelse. Dette kan selvfølgelig sagtens ligge til grund for motivationen hos de enkelte, og ikke selve projektet Snevagten. 

Dog får jeg et indtryk af, at det er Snevagten der er det spændende og det udviklingspotentiale der er ved forretningen. Det gør mig rigtig glad, at vi alle er “on the same page”. 

Hvordan sikrer du dig, at dine medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer eller leverandører deler samme motivation?