Skip to main content

35 ÅR PÅ 35 MINUTTER: SPORT

Sport gjorde mig til en teamplayer

Som lille dreng havde jeg enormt meget krudt i numsen. Jeg ville det hele på den halve tid, og kunne dårligt koncentrere mig om noget i længere end 10 minutter ad gangen. En måde at imødekomme dette energiniveau på, var, for mit vedkommende, at gå til sport!

Da jeg var lille, gik jeg til alt fra basket, til floorball, til tennis – egentlig alt der inkluderede en bold. Jeg elskede det simpelthen så meget, at jeg langt hen ad vejen gik til noget hver evig eneste dag. 

Udover at jeg fik afløb fra mine energiske tanker, så fik jeg nogle rigtig gode kammerater. Venner, som jeg fortsat snakker eller ses med i dag. Hvis der er noget man ikke tænker over som lille, så er det, hvor vigtigt længerevarende relationer er. Det sætter jeg til gengæld stor pris på den dag i dag. 

I forhold til mit arbejde i Snevagten, så har mit engagement i sport medført, at jeg har fundet ud af hvordan jeg skal arbejde i et team. Det er uanset, om jeg har været anfører eller har spillet en bestemt position. Det er generelt en rigtig vigtig evne at besidde, når man arbejder på en arbejdsplads.

Jeg synes selv, at jeg har taget mange positive ting med mig. Måske du også har lært mange ting ved at gå til sport; måske nogle helt modsatte ting end mig?