OPDATERET CV I CORONA!

HVORDAN HAR DU OPDATERET DIT CV?

CV’et er opdateret, og jeg kan nu skrive “trailer-kørekort” på. Planen var dog ikke, at det var det jeg skulle lave i ferien. Det blev faktisk først en realitet, da Corona ændrede sommerferieplanerne fra udlandet, til dansk sommer.

HISTORIEN OM DET OPDATEREDE CV

Corona ramte Danmark omkring marts 2020. Tilbage i 2019 havde familien og jeg allerede booket lækker ferie til udlandet. Der kom dog hurtigt udmeldinger om en dansk ferie, og vi måtte derfor begynde at tænke i alternativer. Tanken strejfede os hurtigt om en campingferie, og hurtigt gik det også. I samme moment var jeg ved tasterne og havde allerede booket en campingvogn i 14 dage. Hvad jeg dog ikke vidste var, at jeg skulle have et specielt kørekort, for at kunne køre campingvognen lovligt. “SHIT!” tænkte jeg. Nå, men der var jo ikke noget at gøre. Hvis jeg skulle redde sommerferien, var jeg jo nødsaget til at komme igang med køretimerne. 4 køretimer efterfølgende, stod jeg til min køreprøve, blot 2 dage inden vores ferie var planlagt til. Der var rimeligt med nerver.. Men hvordan mon det gik? Se dagens video, og få svaret 🤞🏻