Skip to main content

MØD EMILIE!

Lær’ Emilie bedre at kende!

Ved du ikke hvem Emilie er? Nå, det er jo ikke en overraskelse. Emilie er nemlig hende der får alt til at se godt ud på videoer. Hun har været en del af Snevagten i næsten 6 år, men i meget lange off-perioder. Emilie er lige blevet færdig med sin bachelor i Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet og glæder sig til at bruge dine kompetencer i virksomheden. Førhen har hun været en stor del af TV-branchen, så Emilie har styr på sit **** og har prøvet en del større produktioner! Vi glæder os til at se, hvordan Emilie kommer til at udfolde sig i Snevagten. I videoen ovenover, kan du se et interview med Emilie, der blev udført post-Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Uanset hvilket du ønsker at se eller læse, så håber vi, at du synes om hende 🤩

Interview med Emilie

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
“Jeg har valgt at arbejde for Snevagten fordi, at jeg ser stort potentiale i forhold til, at jeg kan udvikle og udfolde mig kreativt. I Snevagten får jeg frie tøjler til at prøve nogle nye ting af, hvilket jeg har haft lidt svært ved i TV-branchen. Så på den måde glæder jeg mig til at prøve noget ‘nyt'”.
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
“Hmm. Jeg har mange ambitioner. På nuværende tidspunkt, har jeg dog stort fokus på, at finde en god balance mellem mit arbejde og studieliv. Jeg har tidligere haft et liv, hvor det hele går op i én ting. Jeg vil gerne åbne op for muligheden, for at kunne jonglere flere opgaver på samme tid, og eksekvere opgaverne lige godt, trods flere opgaver”.
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?
“Åh, jeg hader at lave salgstaler om mig selv, haha. men min største styrke, er nok mit flair for at se et godt narrativ. Desuden føler jeg selv, at jeg får eksekveret hurtigt på nogle opgaver og får sat hjulet i gang. Jeg er ikke god til at sidde stille, så jeg får igangsat en masse ting – det er fedt!”.
  • Hvis du fik af vide, at du levede indtil du var 90 år gammel, ville du så have en krop eller et sind som en 30-årig, de sidste 60 år af dit liv?
“Jeg har jo ikke været over 30 endnu, så jeg synes det er lidt svært at vurdere hvorvidt det ene eller andet er det fedeste. Umiddelbart kan ikke se fordelene ved at have en 30 årig krop. Åh.. Jeg vil altid have et ungt sind, så måske jeg egentlig bare skal tage kroppen? Folk siger dog samtidig at jeg er en gammel sjæl. Ih, jeg synes den er svær. Jeg føler jeg tænker ungt, men at jeg har en gammel sjæl. Ej, jeg ville vælge kroppen fordi, jeg tror at mit sind forbliver som en 24-årig for evigt”.