OPADGÅENDE KURVER PÅ GOOGLE | Afsnit 242 |

SØGNINGER PÅ GOOGLE

I dagens afsnit af Sneuniverset sker der mange ting. Jeg laver hurtigt et koldt kanvas kald, har telefonmøde med Region Hovedstaden, og er til møde med en mulig kunde, hvor jeg skal overtage cirka 70 ejendomme. Derudover har jeg møde med min underleverandør, Hasse, og afslutningsvis har jeg møde med Lauge, min SEO-mand. Den sidstnævnte er dagens fokus, da jeg oplever dette felt som værende essentielt for en virksomhed.Lauge står bag Organic Growth, og står primært for Snevagtens SEO-tekster. Han står for mange af tingene i forbindelse med Google Adwords, og takket være ham har Snevagten opadgående kurver. Mødet er sat ind, for at kunne gennemgå hvilke søgeord der skaber trafik, samt hvilke der ikke gør. Jeg har ansat Lauge, for at kunne “dominere” internetsøgninger på ordet ‘Snerydning’. Af samme årsag bruger jeg mange penge og meget tid på området. Jeg render rundt med den opfattelse af, at det er gennem Google jeg kommer til at skabe meget trafik. Som jeg tidligere har været meget inde på, foregår meget efterhånden online. At dominere internetsøgninger, kan derfor bidrage til at skabe flere kunder.Jeg tror på, at SEO tekster bliver mere og mere populære, og mere og mere altafgørende. Hvad bruger du din tid og penge på?

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk