NETVÆRK ER MANGE TING | Afsnit 275 |

NETVÆRK

Hvad bruger du dit netværk til? Har du nogensiden overvejet dette spørgsmål? Jeg er selv rimelig afklaret med, hvad jeg bruger mit til. Som i ved, er jeg en del af SideBySide-netværket. Et fællesskab, som jeg er meget glad for at være en del af. Vi samles omkring jagt, men for mig er det meget mere end blot det. Følg med i dagens afsnit af Sneuniverset, hvor vi i dag befinder os på et 250 år gammelt gods.

HVAD FÅR JEG UD AF DETTE NETVÆRK?

Jeg går på jagt med SideBySide, men hvorfor? For mig handler det om, at danne nære relationer, hvilket netværket giver mig mulighed for. En dag med SideBySide, starter som oftest tidligt om morgenen, med god morgenmad og god frokost. Så begynder vi at tage på jagt, efterfulgt at lidt aftensmad. Det vil sige, at vi er samlet i rigtig mange timer.Jeg deler desuden netværket med folk fra tøjfirmaer, folk fra værdihåndteringscentralen, samt advokater, hvilket gør det til et dynamisk fællesskab. Vi har mange ting at snakke om, hvilket er rigtig dejligt. Det kunne godt blive lidt for meget, hvis vi var 10 x Christoffer Gade. Så ville vi kun snakke om det samme. Mit råd til dig, som endnu ikke er med i netværket; få et jagttegn, så du kan være med. Jeg lovede, at jeg ville linke til steder hvor man kan få et jagttegn, og hermed er dette link: https://jagttegnkurser.dk

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk