MORTEN ER MIN MAND | Afsnit 250 |

HVAD GJORDE JEG MED MORTEN?

Ansættelsesprocessen er ovre, og jeg har fundet min mand til firmaet. Jeg har tænkt mig at ansætte Morten, som jeg både har haft samtale med, men også fået ringet referencer på. Den reference jeg ringede, var til hans gamle arbejde og der lå en rigtig varm anbefaling fra hans tidligere chef. Når jeg ansætter, er det meget gennem gut-feeling og gennem referencer. Jeg har et indtryk af, at mange ikke får gjort det samme, hvilket er en skam. Jeg har haft rigtig god erfaring med at gøre det på denne måde, og det giver et godt indblik i ens kommende ansatte.

HVAD MED DE ANDRE?

Selvom det er nemt at overlevere en nem nyhed, så er det ikke altid sjovt at skulle afvise andre. Jeg har fået mange ansøgninger og CVer, hvilket jeg har skulle tage stilling til. Jeg har 15 personer jeg skal skrive til, samt 3 personer jeg skal ringe til. Grunden til, at jeg har valgt at gøre det på denne måde, er fordi jeg mener man skal behandle folk med respekt. Den eneste måde at gøre det på i denne situation, er gennem en klar udmelding. Mange jobansøgere sidder og venter forgæves på et ja/nej, som de aldrig får. Derfor dvæler mange også i ansøgninger i uvished, til trods for, at der måske allerede er taget en beslutning. Husk derfor at få ringet tilbage til folk, som har sendt en ansøgning eller har været til samtale. Få afgørelsen fortalt, således fok på den anden side har en chance for at komme videre og søge noget andet.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste