Skip to main content

MØD LINE!

Lær’ Line bedre at kende!

Kender du ikke Line? Så er det godt, at du har muligheden for det nu! Line har kun været ansat i Snevagten i et par måneder, men har allerede sat sit præg i virksomheden. Line er lige nu igang med at studere Film og Medievidenskab på KU, og kendes teoretiske baggrund bidrager positivt til Snevagtens marketingsudfoldelse. Line har mange kreative indspark, og har via sit tidligere arbejde mange erfaringer at trække på. Vi ser frem til at se, hvordan marketingsteamet kan udvikle Snevagten ud fra et marketingsperspektiv – ind til videre ser det fremragende ud! I videoen ovenover, kan du se et interview med Line, der blev udført post-Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Uanset hvilket du ønsker at se eller læse, så håber vi, at du synes om hende 🤩

Interview med Line

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
“interessen for Snevagten kom i kølvandet af, at jeg gerne ville have et relevant studiejob. For mig handlede det om, at jeg gerne ville være i et firma, hvor jeg kunne få erhvervserfaring og bruge min viden fra studiet. Af samme grund blev Snevagten en oplagt muligt”.
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
“Uha. Jeg har mange ambitioner. Også mange forskellige. Først og fremmest, så vil jeg gerne prøve kræfter med noget grafisk design. Jeg synes det kunne være meget sjovt, at prøve noget indenfor animation. Derudover vil gerne finpudse mine evner inden for kameraoperationer”.
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?
“Generelt ville jeg da mene, at jeg er positivt indstillet og kommer på arbejde med et smil på læben og er klar. Forhåbentlig har jeg også nogle kreative evner som kan bidrage til marketingafdelingen med”.
  • Hvis du fik af vide, at du levede indtil du var 90 år gammel, ville du så have en krop eller et sind som en 30-årig, de sidste 60 år af dit liv?
“Hvis jeg skulle svare med få ord: Solskin, hundehvalpe, min familie og kæreste. Det jeg mener, er nok bare, at hvis mig, min familie og kæreste var i sommerhus og der var en masse hundehvalpe, så var det nok den perfekte dag“.