ARBEJDSGLÆDE SOM ALDRIG FØR

ET ARBEJDSLIV FYLDT MED ARBEJDSGLÆDE

Hvor fedt lyder det ikke: “Et arbejdsliv fyldt med arbejdsglæde”? For mange ville det nok være det bedste af det bedste. Hos mig er det hverdagskost. Vi har nu været afsted på ferie i godt en månedstid, og hvor har det været godt på mange punkter. Der er intet der slår familietid og at fjerne tankerne omkring praktiske gøremål og arbejde har da også været rart. Men, hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg jo sindssygt svært ved at lægge arbejdet fra mig. Jeg synes ikke selv, at det er på et usundt grundlag. Tvært imod er det egentlig bare fordi jeg elsker mit arbejde. Elsker at arbejde for “mit eget”, elsker arbejdsmiljøet på arbejdspladsen og så har jeg det mega sjovt, når jeg er på kontoret. Jeg ved godt, at det ikke er alle der har det sådan. Men du kan jo prøve at overveje, hvad der skulle til, før du fik den følelse?

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste