Skip to main content

MØD ISABEL!

Lær’ Isabel bedre at kende!

Mød Isabel – hende bag tasterne. Isabel har i tidernes morgen stået for arbejdsopgaver som tilbud og kundeservice, men er senere rykket mere mod marketing. Isabel studerer til dagligt erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, og har derfor meget teoretisk viden indenfor marketing. Da Isabel samtidig synes det var interessant at skubbe sin karrierer i den retning, blev det et naturligt skridt i samarbejdet. Det har hun derfor gjort fast i 1,5 år nu. I videoen ovenover, kan du se et interview med Isabel, der blev udført før Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Uanset hvilket du ønsker at se eller læse, så håber vi, at du synes om hende 🤩

Interview med Isabel

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
“Snevagten endte faktisk som et meget tilfældigt studiejob. Inden sommerferien startede i 2018 vidste jeg, at jeg skulle finde et studiejob, fordi det nok ville blive umuligt at få et vikarjob til at fungere, samtidig med et studie. Tilfældigvis kendte jeg hende, som Christoffer havde sat på opgaven til at finde en ny studentermedarbejder. Da hun vidste, at jeg manglede et job efter sommerferien blev Christoffer og jeg sat op sammen. 14 dage efter startede jeg i Snevagten.”
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
“Jeg har altid en kontinuerlig ambition om at blive bedre. Jeg er en kæmpe nørd i skolen, og jeg er meget perfektionistisk på arbejdet. Jeg stiller mig aldrig tilfreds med noget, og indgår kun i ting, som jeg efterfølgende kan lægge navn til. På et eller andet tidspunkt vil jeg bruge disse ambitioner, til at blive en god leder i fremtiden”.
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?
“Det er altid svært at svare på sådan et spørgsmål. Fagligt tror jeg, at jeg bidrager med en generel god forståelse inden for området “marketing”. Jeg har i mange år interesseret mig meget inden for området og har derigennem skabt mig mange erfaringer. Det tror jeg, gør det nemmere for mit team og mig selv at gennemskue hvad der fungerer for Snevagten. Personligt håber jeg da, at mine kollegaer opfatter mig som en åben og smilende pige, som altid er klar til at hjælpe til”.
  • Hvad er det største du har opnået i dit liv ind til videre?
“Det største jeg har oplevet, er nok at være en del af det kvindelige landshold i volleyball. Vi har virkelig spillet nogle fede kampe for hjemmepublikummet i Danmark, men også nogle ekstremt store kampe i udlandet. Jeg lægger meget ære i at repræsentere Danmark, og det er jo ikke alle der får lov til at gøre det. Her har jeg fået muligheden for at komme til lande jeg nok aldrig havde besøgt ellers, og opleve nogle helt andre sportskulturer end i Danmark. Så det er nok det, som jeg ind til videre er mest stolt af, at have opnået”.