Skip to main content

DRENG ELLER PIGE?

Hvad tror du: Dreng eller pige?

I sidste uge teasede vi med familieforøgelse. I har alle taget så pænt imod det, og tak for alle søde beskeder til mig og min familie. I dag har vi fået produceret en video der viser, hvorvidt vi venter en dreng eller en pige. Havde du ret i din forudsigelse sidste uge?

Hvad mangler vi?

Som selvstændig er der mange ting man skal overveje. Sidste uge nævnte jeg nogle enkelte ting i forhold til barsel på arbejdspladsen. Her nævnte jeg blandt andet videregivning af arbejdsopgaver, hvad man er berettiget til og meget mere. Dog mangler jeg lige at nævne en ting: Hvordan må jeg, som far (og mor), arbejde under barsel? Dette er nemlig et meget vigtigt element, som ikke alle er klar over. Når jeg får barselspenge, som far til barnet, så må jeg under ingen omstændigheder arbejde under barsel. Ellers er jeg ikke berettiget til min kompensation. Det samme gør sig gældende for Nathalie, som heller ikke må arbejde. Vidste du det?