MIN HOBBY ER MIT FRIRUM | Afsnit 210 |

HOBBY = FRIRUM

Flere statistikker og undersøgelser viser, at mange har svært ved at skelne mellem arbejde og fritid. Det gælder ikke for mig. Jeg forsøger at skelne mellem de to, blandt andet gennem min hobby, jagt. Når jeg er på jagt lukker jeg alt andet ude. Det er jeg nødsaget til, ellers kan jeg ikke koncentrere mig, hvilket ikke fungerer, da det kræver meget koncentration. I dagens afsnit følger i mig, da jeg er afsted på bukkejagt. Bukkejagt er en af mine store passioner, og jeg er rigtig glad når jeg er afsted på disse. Det giver mig et ekstra pust og livsglæde. Se dagens video, for at se de flotte videoer optager derfra.
Et andet afsnit som afspejler samme emne er f.eks. afsnit 135, som du kan se og læse om på følgende link: https://sneuniverset.dk/dagens-jagt-gav-4-aender-afsnit-135/