JEG INVITERER OVER 2000 MENNESKER | Afsnit 209 |

INVITERER MANGE

Det er vigtigt for mig, at mange ser budskabet omkring min housewarming. Af samme grund inviterer jeg rigtig mange mennesker. I videoen fortæller jeg, at jeg inviterer næsten 900 kunder, som jeg har været i kontakt med det sidste 1,5 år. Derudover inviterer jeg diverse netværksforbindelser, laver annoncer på sociale medier, samt inviterer leverandører og samarbejdspartnere. Til trods for, at flere end 2000 mennesker har fået invitationen, regner vi med at blive omkring 150 mennesker. Det vil sige, at vi ikke forventer, at flere end 10% af de inviterede deltager. Sådanne prognoser havde vi forventet, inden invitationerne var sendt afsted, og ser ud til at passe meget godt.Jeg har lagt meget energi i housewarmingen, og jeg har derfor også høje forventninger til dagen. Mange siger, at man altid skal passe på med høje forventninger, da der er risiko for at blive skuffet. I dette tilfælde tror jeg ikke på udsagnet. Jeg ved, at de mennesker der deltager på dagen altid bidrager til højt humør og fungerer godt i sociale sammenhænge. Desuden har jeg planlagt lækker bilkørsel, god mad, god musik og fri bar. What’s not to like? Jeg glæder mig, og jeg ved at mange andre også gør.
Har du stadig ikke fået af- eller tilmeldt dig endnu, kan du stadig nå det på følgende link: https://snevagten.nemtilmeld.dk/1/