CHRISTOFFER GADE SPÅR OM FREMTIDEN | Afsnit 211 |

FREMTIDEN

På onsdag har jeg bestyrelsesmøde. Det er et møde jeg glæder mig meget til, og en af tingene vi skal gennemgå er blandt andet hvordan fremtiden ser ud for Snevagten. Til trods for, at det er et emne vi skal diskutere, kender jeg allerede svaret hertil. For det første har jeg fundet ud af, at vi ikke skal vokse mere organisatorisk. Det vil sige, at vi ikke skal blive flere ansatte i virksomheden. På nuværende tidspunkt er det rart at have tid til at være på kontoret, afholde kundemøder, gå med hunden og gå tidligere fra arbejdet, hvis jeg har behov for det. Skal vi vækste yderligere, forsvinder disse muligheder. Som det ser ud nu, ønsker jeg ikke at ofre disse ting, i et forsøg på at øge Snevagtens kapacitet. Hvor mange penge firmaet tjener nu og på den korte bane, er ved at nå maksimum. Potentialet er derfor ved at være opbrugt og jeg ønsker heller ikke mere. Det handler om, at jeg ikke har et større behov for at skabe yderligere vækst. Derfor, som det ser ud nu, lyder fremtiden på, at vi bliver i Rødovre i lang tid, men Snevagten skal nok udvikle sig og blive smartere.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste