Bag om Sneuniverset | Afsnit 187 |

Hvordan fungerer Sneuniverset?

“Hvordan får du Sneuniverset til at køre rundt”? Det spørgsmål får jeg ofte. Derfor har jeg valgt at lave et afsnit om dette emne. Sneuniverset fungerer således, at jeg har en videograf med mig, to gange om ugen. Hans navn er Jens, og han kan findes på følgende hjemmeside: fotostil.dk. Hver gang vi mødes, filmer vi cirka 3-4 timer, hvor ét afsnit koster 1500-2500 kr. alt inkl. Den slags afsnit laver jeg cirka 2-3 af, pr. session. Derudover siges det, at 1 times film, giver 1 times redigering derhjemme. Derfor prøver jeg også at lave så mange “råklip” jeg kan, for at spare tid og derfor også penge. Jeg forsøger at lave afsnit på under 10 minutter, grundet praktiske udfordringer. Hvis jeg laver videoer, som er over 10 minutter lange, skal jeg uploade de forskellige videoer i forskellige formater på hver platform. Det synes jeg er tidsspil, hvorfor jeg har valgt at gøre det nemmere for mig selv, ved at lave videoer på under 10 minutter.

Dagens afsnit

Når jeg skal filme et afsnit, skal det ofte have et emne. Nogen gange flere. Det er I rigtig gode til at hjælpe mig med. Jeg får ofte henvendelser fra mine følgere, som ønsker et emne uddybet eller lignende. Når Jens har redigeret mine videoer, lægger han det op på et fælles drev, hvor jeg og Isabel kan se og downloade de forskellige videoer. Hvis der er noget der skal rettes, så bliver det redigeret, men det er sjældent. Det er Isabel der uploader alle vores videoer, og jeg har taget et aktivt valg i, at lægge det samme op på alle kanaler. Det vil sige, at den tekst og video der bliver postet på Facebook også er den samme der bliver lagt op på blandt andet Youtube. Jeg har prøvet at “booste” mine opslag de sidste måneder, for at få mere “taletid” på sociale medier. Det er fordi jeg også har valgt at udvide mit koncept om videomarketing. Isabel redigerer ét normalt afsnit fra Sneuniverset til 3 nye videoer. Det tager cirka 1,5 time. På den måde genbruger vi så meget af det gamle indhold, som overhovedet muligt. Et projekt, der er godt kørende.