Skip to main content

MARKETING MANTRA – DAY 3

Marketing mantra

For at blive rigtig dygtig til marketing, skal man have kendskab til sine platforme. Hvad kan de? Hvordan fungerer de? Hvad er fordelene og ulemperne? Kan man ikke besvare disse spørgsmål, kan det føles som om at man famler i blinde. 

Ugens tredje marketing mantra, lyder derfor således:

“TAKE ADVANTAGE OF THE SOCIAL MEDIA YOU HAVE AVAILABLE”

Sociale medier har forskellige muligheder. Instagram er god til æstetik, Facebook er god til videoer og LinkedIn er god til faglighed og vidensdeling. Det betyder dog ikke, at det indhold du poster på Instagram, ikke også kan bruges på LinkedIn. Det handler om at se muligheder i det du har til rådighed – både indhold og platforme. 

Snevagten befinder sig primært på Facebook og LinkedIn. Ikke, at vi ikke også kan findes på andre platforme – det kan vi. Vi har blandt andet vores egen blog, vi kan også findes på YouTube og jeg har også en personlig Instagram. Der hvor vi har mest succes er dog på Facebook og LinkedIn, hvilket også ligger til grund for, at vores videoer bedst er skræddersyet til disse platforme. 

Vi har over en længere periode fundet ud af, at det er her vores primære målgruppe befinder sig, og det er derfor at vores fokus er her. 

Hvilken platform er din primære, og har du gjort dig nogle tanker om hvorfor?

Hvis du vil se marketing mantra day 2, kan du finde mig – Christoffer Gade – på LinkedIn, eller ‘Sneuniverset’ på Facebook. Der bliver samtlige lagt op.