Skip to main content

Lidt i detaljer om mit syn på det at lære fra sig | Afsnit 38 |

At lære fra sig

Hvordan skal man lære fra sig og lære sine medarbejdere op? Hvem skal stå for at få eksekveret på opgaven og i hvilken rækkefølge? Der findes ikke et facit på hvordan man skal gøre, men jeg deler gerne ud af min måde at gøre det på. Min første tanke omkring oplæring er, at det ikke nødvendigvis er mig, som leder, der skal udføre opgaven. Jeg indrømmer gerne, at jeg har en masse dårlige vaner, og der er ingen grund til at mine medarbejdere lærer disse 😆 Som så meget andet, forsøger jeg derfor altid at udlicitere det jeg kan. På den måde bliver det ikke for ensartet. Man kan nemlig lære nye ting, og få nogle nye synspunkter på den givne opgave. Lynhurtigt kommer der også inputs til processerne, sådan vi hele tiden kan optimere forretningen. Helt konkret har jeg fået hjælp af Nathalie, som skal lære hvordan vi opretter kontrakter, hvordan vi sender det ud og så videre. Derudover har jeg også taget fat i Jacob fra bestyrelsen, som har en salgsmæssig baggrund. Han er især vigtig i oplæringen af Niklas. Jacobs primære opgave bliver at forklare Niklas, hvordan vi tænker tilbudsprocessen igennem, hvordan vi tænker salgsproces mv. Vi forsøger nemlig ikke at få nogen ind i butikken, som ikke vil være en del af den. Det er noget der er meget vigtigt for mig. Afslutningsvis bruger jeg også mig selv, Christoffer, sådan så Niklas kan komme med til nogle møder, og på denne måde se hele salgsprocessen. Vil du høre mere omkring mine tanker på dette område, så kan du se dagens video af Sneuniverset øverst oppe ☝🏼🥳