Skip to main content

KIGGER DU PÅ ANMELDELSER?

Anmeldelser og kommentarer:

Når man skal købe nyt tøj, en service, elektronik eller lign., hos en leverandør man ikke tidligere har hørt om, kan man så være sikker på, at man faktisk får leveret det man ønsker og har betalt for?

Svaret er nej. Du kan aldrig vide, hvad du får. Jeg kender det jo selv, og kan se at min kone er på samme måde. Hun er mest tilbøjelig til at købe tøj fra f.eks. ASOS eller Nelly, fordi hun har gjort det mange gange og ved hvad hun får. Samtidig bliver hun også skeptisk, hvis hun bliver eksponeret for en reklame for en ny tøj-side. 

Så hvad gør man? Hvad jeg selv har gjort, og hvad jeg også oplever at andre gør, er at bruge Trustpilot. Alternativt kan man også tjekke anmeldelser på blandt andet Facebook. 

Det er blevet bevist flere gange, at mund-til-mund anbefalinger giver størst tryghed, og det er netop dette man forsøger at imødekomme ved at bruge disse features. 

Personligt har jeg også selv oplevet, at Snevagten er blevet valgt til/fra af selvsamme grund. I dag står Snevagten med en rigtig pæn Trustpilot score: 4,7 ud af 5 mulige stjerner. En score vi længe har kæmpet om at få op, og endelig er lykkedes os at få. Det er i hvert fald gået op for mig, hvor vigtigt det er, at dine kunder har noget pænt at sige om dig. 

Se vores anmeldelser og svar på disse her: https://dk.trustpilot.com/review/snevagten.dk   

Har du gjort dig lignende overvejelser, om dit firma?