Skip to main content

EFFEKTIVISERING ER ALFA OMEGA

Hvad er dit alfa omega?

I torsdags var der ekstra gang i Fyn. Det sneede helt vildt og fortsatte længe. Samtidig var vi også ramt af meget kolde frostgrader, hvilket selvfølgelig ikke hjalp situationen. Så hvad gør Snevagten, for at bibeholde den gode service?

I torsdags, hvor det primært var Odense der var ramt, sendte vi “overskydende” folk til Fyn. Det gjorde vi, for at effektivisere kørslerne, således arbejdskraften blev brugt bedst muligt.

Måden hvorpå vi valgte at køre maskinerne, var at få mændene til at “overlappe” hinandens ruter. Ved vedvarende snevejr, kan der desværre hurtigt opstå situationer, hvor kunderne tvivler på hvorvidt vi har været på pladsen. Sneen kan nemlig nemt dække de skrabede arealer, og det vil vi selvfølgelig gerne undgå. 

Jeg oplevede f.eks. at en af mændene var ude og rydde en plads, hvor der allerede en time efter var 6 cm sne på pladsen. Det gør det umuligt at udføre “det perfekte stykke arbejde”, særligt hvis kunderne ikke ved, at realiteten ser således ud.

Desværre har vi ikke mandskab nok til at have en mand stående på hver plads, og køre i døgndrift. Mændene har ruter som de kører, hvilket desværre betyder at pladserne har perioder, hvor der ikke er en mand ude og køre. I torsdags forsøgte vi dog at imødekomme ovenstående problem. Vi prøver bedst muligt, at løse de udfordringer vejret giver os.

Ovenstående er uden tvivl vores alfa omega!