Skip to main content

KAN DU GRINE MED DINE MEDARBEJDERE?

Jeg forsøger at skabe et bånd til mine medarbejdere

Jeg tror, og har altid troet på, at det er vigtigt at kunne have det sjovt med sine medarbejdere. Jeg har aldrig troet på diktatur, ignorante ledere eller andre former for ledelse, hvor man selv er sat på en piedestal.

Hvis man ikke kan ‘snakke samme sprog’ som sine medarbejdere, drille hinanden og lave sjov på tværs af afdelingerne… Er man så virkelig en chef?

Jeg er med på, at man selvfølgelig er nødt til at have en form for integritet og autoritet. På den måde herskes der ikke tvivl om, hvem der naturligvis har det sidste ord. Men når det nu er sagt… Så synes jeg ikke, at der er en undskyldning for, at man skal føle sig hævet over nogen (som leder eller medarbejder).

Derfor kan jeg selvfølgelig godt joke lidt rundt med Isabel, som efterhånden har været hos mig i et par år. Vi kan sagtens grine af hinanden, og forstår samtidig også når noget er sarkastisk.

Det er disse små ting der bringer os tættere sammen på kontoret – også selvom det så gør, at det tager længere tid for os at filme dagens video.