JULEN ER HJERTERNES FEST, MEN OGSÅ… | Afsnit 284 |

HVAD MERE END HJERTERNES FEST?

Lige om lidt starter hjerternes fest. Det er tid til pakker, god mad og godt selskab. Nogle familier kan give mere end andre, men vi er alle omringet af kærlighed på den ene eller den anden måde. Selvom julen også omtales som værende hjerternes fest, synes jeg også det er vigtig at være refleksiv. Derfor forsøger jeg at absorbere det jeg har lavet det forgangne år, men også overveje hvad jeg vil i fremtiden. Én ting jeg har forsøgt at arbejde på i år, er eksempelvis at være i nuet og nyde min familie mens vi er sammen. Det er stadig noget jeg arbejder på, men absolut noget jeg er blevet bedre til fordi jeg har været bevidst omkring det.

MIN REFLEKSIVITET – HVAD ER DIN?

Vi har alle sammen en masse idéer om, hvad vi gerne vil ændre. Især ved fridage, når man har tiden til at være refleksiv, opstår der en masse idéer. Der er intet galt i hyggen omkring julen, men måske du skal komme frem til, hvad der skal ske i år 2020. Det samme gør jeg. Jeg har også en masse idéer, men det handler ligeså om at få handling bag. Efter nytår har jeg derfor tilmeldt mig og Nessa (min datter) til svømning. I år har jeg gået til gymnastik med hende, men vil gerne have flere far-datter tider. Selvfølgelig ikke sagt, at du allerede nu skal sidde og gøre dig de store overvejelser. Måske du egentlig bare skal nyde dagen i dag. Men i en af de kommende helligdage, hvor du har tiden til det, kan det være du finder frem til noget. Uanset hvad du vælger at gøre, så ønskes i alle en hjertelig god jul.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste