JEG MANGLER KUN EN! | Afsnit 246 |

FÅ DET TIL AT FUNGERE

Lige nu sidder jeg med et stort problem. Jeg mangler en mand i marken. Jeg sidder med et udbud på 42 ejendomme i Silkeborg. Et udbud der svarer til cirka 3000 lejemål. Det er en absurd stor opgave, og derfor skal jeg også koordinere meget i forhold til driften. Tidligere har jeg haft rigtig god erfaring med at sætte flere forskellige mænd på en så stor opgave. Det er en form for “ekstra sikring”, just in case at noget uforudset skulle ske. Det kan være alt fra konkurs til ødelagte maskiner eller sygdom. Derfor er jeg godt tilpas med denne drift-koordinering. Dog viser det sig, at det er sværere end jeg lige først havde antaget. Normalt plejer mændene ikke at sige nej til opgaver, da det betyder at der kommer penge i kassen. Dog viser det sig ikke at være tilfældet i denne omgang. Derfor er jeg også nødsaget til at lede efter flere mænd. Dette sker helt klassisk; gennem en Google-søgning. Se dagens afsnit, for at se hvordan jeg forsøger at “sælge” jobbet og hvordan responsen lyder.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste