DU HAR 10 SEKUNDER TIL AT IMPONERE | Afsnit 208 |

AT IMPONERE

Når man skal til møde første gang, er det svært at vide hvad man skal tage på. Alle vil gerne fremstå så positivt som overhovedet muligt, men hvordan gør man det? Det er subjektivt, hvordan man opfatter hinanden. Dog har jeg fundet mig en rutine, således jeg ifører mig en uniform, hver gang jeg skal på arbejde. Min påklædning mener jeg er med til at efterlade et godt førstehåndsindtryk. Dog er mit tøj ikke det eneste der kan være med til at have en indvirkning på folks opfattelse af mig. Jeg mener også, at basale ting som f.eks. et fast håndtryk og et pænt smil er med til at fremstille en positivt. Det aller vigtigste, hvis du spørger mig, er dog ens attitude. Hvis du afbryder, siger nogen dumme ting eller lignende, så fremstår man ikke godt. Det handler om at imponere, og det altafgørende er, at virke så oprigtig man kan.Men man skal selvfølgelig ikke være noget, som man ikke er.

MIN RUTINE

Min tøjrutine kommer fra min tid i millitæret. Jeg driver mit tøj, som var det en uniform. Jeg starter altid med at pudse mine sko, således de står knivskarpt. Efterfølgende tager jeg mine sorte, eller mørkeblå, bukser på og en nystrøget, hvid skjorte med presfold. Når jeg har iført mig tøjet, folder jeg altid ærmerne to gange, og om vinteren har jeg ofte en pullover på, med firmalogo. Således mener jeg, at jeg er med til at imponere andre folk, som jeg støder ind i.