Skip to main content

JEG HAVDE LYKKELIG GLEMT!

MEN JEG GLÆDER MIG ALLEREDE

… Hvor hårdt det egentligt er, at være i vintersæsonen. Særligt i dét tempo, som sæsonen har budt sig i år. Nu skal i ikke sidde og høre mig klage over, at der faktisk har været noget der ligner vintervejr. MEN…

Puuuuha….

Det er måske egentlig meget godt beskrevet, hvordan jeg har haft det de seneste måneder. Men mere får i heller ikke fra mig! Jeg er jo snerydder, og jeg lever og ånder for den slags vejr. Jeg elsker derfor naturligvis også, at jeg  rent faktisk kan få lov til at lave mit arbejde. I forhold til de seneste år, har der nemlig ikke været super meget at lave. Derfor skal jeg jo ikke sige noget til, at jeg faktisk for en gangs skyld kan få lov til at arbejde. 

Det hårdeste er nok, at det er så intenst. Hvis det ikke var så intenst, så havde jeg nok haft meget mere overskud. Udfordringen ligger i, at det arbejde andre udfører 365 dage om året, det skal jeg lave på 45 dage. Jeg er derfor ekstremt presset på søvn, tid og forventninger, og det er ikke altid det lykkedes at indfri disse. 

.. Men jeg glæder mig naturligvis allerede til næste gang vejrudsigten lover frost eller sne.