Skip to main content

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SNEVAGTEN: #3

Derfor skal du vælge Snevagten A/S

Hos Snevagten, bliver vi som virksomhed, konfronteret med hvordan vi skal tage et ansvar for, hvordan vi driver vores forretning. Internt i Snevagten, har vi derfor gennemført et klimatjek. Her blev processer optimeret, således vi kan aflægge et klimavenligt aftryk. 

I den forbindelse har vi optimeret vores kørsel på vores ruter. Det har resulteret i, at dde store maskiner vi benytter os af, afgiver mindst benzin. Den rækkefølge vi derfor følger, er påvirket af, hvor langt der er mellem vores kunder. Det gavner både tid- og benzinforbrug! 

En sætning som de fleste af vores kunder vil genkende er: “Vi salter præventivt”. Dette har sin fordel i, at før, under og efter endt sne- og frostvejr er lagt en præcis og kalkuleret mængde af salt. Et overforbrug af salt gavner hverken pengepungen eller klimaet, hvilket er årsagen til, at vi vælger at smide lige præcis den mængde der er brug for, hvilket også gavner vores grundvand.

Vi er stadig i rivende udvikling, når det kommer til miljø- og klimavenlighed, og vi er altid klar på at optimere vores processer. Fik vi sagt at det er også gavner tid og pengepung?

Du er altid velkommen til at skrive til os på cg@snevagten.dk eller ringe til os på 38 71 17 00!